If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това не кола , а касичка.тая но пинко няма начин да не е хубава - тя не е много карана , че все в сервиза е стояла като чета.Аз един приятел имам само с алфа 166 -преди 4 месеца я купи и си чуди кво да я прави/не върви вече/ , ама той малко не е наред с главата.Нормален човек не си купува тоя автомобил - той си е изгъзица , за кушия тоже не става - тежка лимузина и малките въшки с яки мотори я късат.Може някъкъв имидж да прави не знам - има тръпка в тая марка.Аз исках да си купувам такава и като прочетох поста цени и части - паднах от коня!Всичко извън мотора боклук/ключалки , турбота, окачване .../.Само истински фенове карат тая кола или безхаберници дето са я взели че има екстри + навигация/дет за нищо не служи в бг ама е фаца/.И в двата варианта нема оттърване после от нея - продажбата не е на загуба , а на безценица.Аз тия дето дават на пинко 13 к , ма той не им я дава - грам не вярвам някак си.
За състоянието на една кола доголяма степен зависи от зад кормилното устройство.Ако ти си мундар и колата щети е такава. Аз съм нормален човек и съм направил разумния избор с тази кола , а относно боклука явно не разбираш много от съвременно автомобилостроене.НЕ САМО ЕКСТРИТЕ ПРАВЯТ ТАЗИ КОЛА ДОБЪР ИЗБОР!!!!!!!!!!!!! Успех приятелю
да - аз искам да се возя , а не да вися в сервиза
кола купена за 10к да даде фира в ремонти за 2 г -6-8к не е автомобил - и от коли разбирам доста /от хамел със сигурност повече/
За да имаш 166 не е зле да си подсигурен с втори автомобил - нема пеша да ходиш до сервиза да наглеждаш текущите ремонти
Въпреки всичко аз си харесвам алфите - проблема е , че 166 е голяма набутвация
да - аз искам да се возя , а не да вися в сервиза
кола купена за 10к да даде фира в ремонти за 2 г -6-8к не е автомобил - и от коли разбирам доста /от хамел със сигурност повече/
За да имаш 166 не е зле да си подсигурен с втори автомобил - нема пеша да ходиш до сервиза да наглеждаш текущите ремонти
Въпреки всичко аз си харесвам алфите - проблема е , че 166 е голяма набутвация
Избора си е твой, парите са си твои, бъди щастлив с бъдещата си кола !
Какво значи набутвация. Сякаш незнаеш че 166 е наи-великия автомобил. Развалят се тия неща които не са сменяни откакто е станал автомобил, защото са мн скъпи. Но за такъв автомобил е нормално. Според мен и за колкото пари да купиш 166 - пак са малко...
Какво уж читава, не я ли виждаш... не е правено нещо по нея поне 2 години
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment